Svarbiausi praktiniai patarimai renkantis paspirtuką
   03/25/2020 09:22:08     News
Svarbiausi praktiniai patarimai renkantis paspirtuką

Svarbiausi praktiniai patarimai renkantis paspirtuką

1. ATSTUMAS. Įsivertinkite atstumą kurį kaskart planuojate nuvažiuoti. Pvz., jei planuojate kasdien keliauti į darbą paskaičiuokite koks yra atstumas nuo namų iki darbo ir atgal. Atsižvelkite į tai ar darbe turėsite galimybę pasikrauti bateriją, ar pakeliui iš darbo ar link namų dažnai užsukate kur nors, kuomet atsiranda papildomi kilometrai. Populiariausi paspirtukai nuvažiuoja 25-30 km. Jeigu jums reikalingas didesnis nuvažiuojamas atstumas pagalvokite apie paspirtuką su didesne baterija, kaip pvz. Xiaomi M365 PRO (~40-45 km), Etwow (~40 km),  Segway Ninebot MAX G30 (iki 65 km), Inokim (iki 100 km priklausomai nuo modelio). Jeigu pasikeistų aplinkybės tai irgi ne bėda, paspirtukui galima sumontuoti papildomą bateriją, tačiau kadangi baterijos nėra pigios, tai gali kainuoti 100 eur ir daugiau.

2. POPARDAVIMINIS APTARNAVIMAS. Labai svarbus aspektas ir be reikalo pamirštamas, kuomet susigundome pigesniais ir mažiau žinomais gamintojų paspirtukais. Tai dažnu atveju yra paspirtukų klonai arba tiesiog reti kiniški modeliai. Visuomet savo klientams rekomenduojame rinktis tik kokybiškai surinktus paspirtukus bei kuriems yra gausu detaliu ir priedų. Nutinka ir taip, kad pradžioje sutaupius ir įsigijus pigų paspirtuką jam sugedus detalių nėra, jų reikia laukti ilgai ir galų gale remonto kaina tampa tokia kaip naujo paspirtuko. Atsižvelgiant į tai rekomenduojame rinktis Xiaomi, Inokim, E-twow, Segway Ninebot gamintojų paspirtukus.

3. KAINA. Įsivertinkite biudžetą, kurį galite skirti paspirtukui. Jeigu planuojate skirti iki 400 EUR, tuomet vienareikšmiškai siūlome Xiaomi M365. Esant didesniam biudžetui mūsų favoritai yra Xiaomi M365 PRO ir Ninebot MAX G30. Turintiems didesnį biudžetą ir siekiantiems maksimalaus komforto rekomenduotume Inokim OX/OXO paspirtukas. 

4. MOBILUMAS. Labai svarbus principas, tačiau kartas pamirštamas yra paspirtuko mobilumas ir jo svoris. Labai svarbu apgalvoti ar jums reikės nešioti paspirtuką laiptais, ar svarbu, kad jis būtų kompaktiškas ir lengvai tilptų mašinos bagažinėje, kažkur namuose/ofise. Paspirtukų svoriai svyruoja nuo 10 iki 30 kg, todėl jei kasdien turėsite tampyti 20-30 kg paspirtuką laiptais į trečią aukštą geriau rinkitės kompaktišką ir nesunkų modelį.

Taigi ką mes rekomenduojame?

Xiaomi M365 – vienareikšmiškai geriausias pasirinkimas kai biudžetas siekia iki 400 EUR. Laiko patikrintas ir kokybiškas paspirtukas, nesudėtingas aptarnavimas ir daugybė jam skirtų priedų.

 

Xiaomi M365 PRO – Tai Xiaomi M365 patobulinimas su didesne baterija (40-45 km atstumas vienu įkrovimu), galingesniu varikliu ir šiek tiek didesne baze. Tikrai rekomenduojame jei galite skirti daugiau nei 400 EUR. Kainos prasideda nuo 460 EUR. 

Segway Ninebot MAX G30 – mūsų nuomone vienas geriausių paspirtukų savo kainos intervale ( 750-900 EUR). Tai patobulinimas išeinantis iš M365 ir M365 PRO modelių. Nuvažiuojamas atstumas net iki 65 km. Jo svoris 19 kg, todėl įvertinkite ar jums bus ne per sunku jį su savimo nešiotis, jei prireiktų.

E-Twow – paspirtukas kurį, rekomenduojame turintiems panašų biudžetą kaip ir Segway Ninebot MAX G30, tačiau tiems kuriems yra ypač aktualus mobilumo principas.  Jo svoris tik 11.2 KG, jis kompaktiškai susilanksto, ir nuvažiuojamas atstumas taip pat pakankamai solidus – iki 40 km.

Inokim OX/OXO – premium klasės paspirtukai tiems, kurių biudžetas 1000+ EUR. Kokybiški, dideli, patogūs ir galingi. Nuvažiuojami atstumai priklausomai nuo komplektacijos gali būti virš 100 km. Važiavimas jais tikrai yra išskirtinis, tačiau dėl didelės baterijos ir variklių (OXO turi net 2) jų svoris gali siekti 26 KG ir daugiau.

Comments

Log in or register to post comments