• Išpardavimas!
  • -300,00 €
Engwe EP-2 PRO Elektrinis dviratis 750W 20' stori ratai 45km/h (120km)
1 299,00 €
999,00 €

825.62€ Be PVM

Paskutinė prekė

Engwe EP-2 PRO Elektrinis dviratis elektrinis sulankstomas dviratis

Purvasaugiai, bagažinė LED lempos komplektacijoje, nereiks pirkti atskirai

Turbūt geriausias kainos kokybės ir parametrų santykis iš visų el dviračių

SPECIFIKACIJOS

- Galingas 750W variklis (maks. galia 960W)

- 20 x 4,0 visureigių storos padangos

- 3 pakopų lydinio sulankstomas rėmas

- Nuimamas 48V 13Ah 624Wh ličio akumuliatorius (veikia 50-60km elektriniu režimu, 100-120km su pedalu mynimu)

- Tektro mechaniniai diskiniai stabdžiai

- Kruizo kontrolė

- LCD ekranas

- 7 greičių sistema

- Svoris: 28.8 kg

Variklis: 750W (960W momentinė galia)

Nemokamas pristatymas į namus su nuolaidos kodu: FREE1

Galite atsiskaityti ir kurjeriui atvežus.

Kompaktiškas ir galingas ir greitas sulankstomas elektrinis dviratis.

Galite atvykti ir apžiūrėti mūsų parduotuveje Vilniuje Kalvarijų g. 82.

Spalva
  • Pilka
  • Juoda
  • Oranžinė
SKU:1078
Kategorija:Elektriniai dviračiai
Pasidalinkite
 

Saugus apsipirkimas

 

Išsiunčiame ta pačią dieną

 

Grąžinkite per 14 dienų

Engwe EP-2 PRO Elektrinis dviratis elektrinis sulankstomas dviratis

Kompaktiškas, sulankstomas todėl nesunkiai telpa automobilio bagažinėje.

Engwe elektrinis dviratis automobilio bagazineje

Dviračio matmenis tiek sulanktyto tiek išlankstyto galite pamatyti apačioje. Dėl reguliuojamo vairo aukščio tinkamas ir aukštesniems ir žemesniems žmonėms, dviartis atlaiko net iki 150kg svorį.

engwe dviradio dydis

Išimama ir greitai įkraunama baterija, platūs ratai kurie tiek puikiai sugers nelygimus tiek galėsite važiuosi sniegu ar smėliu, lyginant su siaurais ratais šių pranašumas tiek komfortiškesnis važiavimas tiek saugesnis, nes nesumėtis užvažiavus ant smėlio kaip taip nutiktų su siauromis padandomis, minusas kad jos sunkesnės ir prasčiau rieda lyginant su siauromis padangomis, bet kadangi dviratis elektrinis tad tai tikrai nesukels problemų! ;)

ENGWE EP-2 PRO – solidus, puikiai atrodantis, gerų techninių parametrų sulankstomas fat bike elektrinis dviratis. Storos, puikų sukibimą turinčios 20 colių padangos puikiai tiks važiuoti tiek sudėtingesnėmis sąlygomis, sunkiau pravažiuojamais keliais, miško keliukais, tiek ir miesto sąlygomis važiuojant asfaltu. Galingas 750W variklis puikiai atliks savo darbą statesnėse įkalnėse. Dviratis gali važiuoti į 30° įkalnes. Dviratyje įdiegta išmani vektorinė kontrolės sistema preciziškai dviračio kontrolei. Ši sistema užtikrina visų dviračio mazgų sklandžią tarpusavio sąveiką. Valdymo blokas surenka, analizuoja transporto priemonės informaciją, tiksliai kontroliuoja kinetinės energijos atsaką, taupo energiją, nukeldamas jus į nepaprastą važiavimo patirtį.

Elektrinis dviratis ENGWE EP-2 PRO turi aukštos kokybės japonišką Shimano 7 pavarų sistemą. Dviračių mėgėjai žino, kad tik aukščiausios kokybės dviračiai gali pasigirti Shimano pavarų sistemomis. Dviratis aprūpintas stipria dviguba stabdymo sistema (priekiniai ir galiniai diskiniai stabdžiai). Spaudžiant stabdžių rankenėles, stabdymo jėga lengvai kontroliuojama, juntamas švelnaus valdymo jausmas.

Tvirtas aliuminio rėmas, dviračio patikimumas patikrintas atliekant griežtai kontroliuojamus vibracijų testus. Dviratis sertifikuotas – atitinką CE standartą, turi 3C saugumo sertifikatą. Suprojektuotas teikti geriausią vairavimo patirtį, lengvas valdymas. ENGWE EP-2 PRO turi itin atsparias dilimui ir ypač kibias 20 colių padangas, kurios pagerina valdymą važiuojant šlapia ar slidžia kelio danga. Lietingomis dienomis efektyviai užtikrina sklandų riedėjimą bei saugų stabdymą. Nuo aptaškymo apsaugantys purvasargiai, puiki bagažinė daiktams, neslystantys sulankstomi pedalai. Dviratis atitinka IPX5 standartą. Idealus daiktas norint važinėtis sunkesnėmis sąlygomis, smėlėtais, šlapiais, netvirto grunto keliais.

Palaiko 3 važiavimo režimus ir 5 galios lygius: vien elektra nuvažiuosite iki 60 km, o drauge mindami pedalus – iki 120 km. Galima naudoti ir be elektros variklio, tiesiog kaip paprastą dviratį. Maksimalus greitis važiuojant elektra – iki 45 km/h, asistento režimu – 32 km/h.

Dviratis turi 13Ah 48V bateriją (LG celės), kuri nuo 0 iki 100 proc. įkraunama per maždaug 4-5h val. Baterija yra paslėpta ir patalpinta dviračio rėme, turi saugų užraktą, tad būsite dėl jos saugūs. Bateriją galima išimti ir nusinešti pakrauti į namus, nenešant pačio dviračio iki maitinimo šaltinio.

ENGWE EP-2 PRO turi ryškų, saulėje puikiai matomą skydelį, kuriame pateikiama informacija: greitis (km/h), nuvažiuotas atstumas, baterijos likutis ir važiavimo režimas. Turi LED žibintus priekyje ir gale, patogias ir ergonomiškas vairo rankenas. Patogi plati sėdynė, priekiniai amortizatoriai švelniai absorbuoja kelio nelygumus, sumažina vibracijas, kratymą, sukuria malonią ir komfortišką važiavimo patirtį. Dviračiu gali važiuoti žmonės iki 150 kg svorio, rekomenduojamas ūgis iki 200 cm.

Sulankstomas elektrinis dviratis – patogi, praktiška ir ekologiška susisiekimo priemonė. Sulankstysite vos per 10 sekundžių. 3 žingsnių sulankstymo sistema, dviratis pilnai susilanksto – perlenkiamas per pusę, nulenkiamas vairas ir pedalai. Kompaktiškas, patogus transportuoti automobilio bagažinėje, įsinešti į liftą, parsinešti į namus ar biurą.

 

Techniniai duomenys:

 Variklio galingumas: 750 W (bešepetėlinis), maksimalus galingumas 850-900W.

 Baterija: 48 V, 13 Ah (LG celės).

 Įkrovimo laikas: apie 6-8 valandas.

 Maksimalus greitis važiuojant elektra: iki 45 km/val. (apribotas 25 km/h)

 Nuvažiuojamas atstumas: iki 60 km vien elektra, iki 80 km minant su variklio pagalba.

 Ekranas su spidometru, kilometražu, baterijos indikatoriumi.

 Priekinis ir galinis LED žibintai.

 Aliuminio lydinio konstrukcija.

 Maksimali apkrova: 150 kg;

 Matmenys: 170 x 62 x 120 cm (išlankstyto), 96 x 45 x 77 cm (sulankstyto)

 Padangos: pripučiamos padangos, 20"

 Svoris: 28.8 kg.

 Pakuotės svoris: 37.8 kg.

• Pakuotės matmenys: 97 x 46 x 80 cm

Pakuotėje:

1 x ENGWE EP2 PRO dviratis

1 x EU pakrovėjas

1 x Instrukcija

S01169
1 Prekės

Specific References

ean13
4777470371430
EAN13

Pridėti atsiliepimą

Jūsų el. Pašto adresas nebus skelbiamas*

Susiję produktai

Greitas pristatymas

Išsiunčiame tą pačią dieną

Pinigų grąžinimo garantija

100% grąžinsime jūsų pinigus

Bendradarbiavimas

Visada sprendžiame iškilusias problemas

Pagalba 24/7

Visą parą!