Apie Shift.lt Tomas ir Vytautas
   09/05/2019 05:26:07     Naujienos
Apie Shift.lt Tomas ir Vytautas

Elektrinio transporto srityje neesame naujokai. Darbas ir laisvalaikis su e-paspirtukais ir e-dviračiais prasidėjo dar prieš kelerius metus. Iki tol veikę atskirai, 2019 m. Shift.lt ir Rentebike.lt oficialiai susijungė - abi veiklos pradėjo veikti vienos įmonės, UAB Homero, vardu. 2019 metai buvo išties aktyvus. Vos tik įsikraustę į naujas patalpas ir nespėję jų įsirengti, pradėjome aktyviai remontuoti paspirtukus, prekiauti jų dalimis, teikti paspirtuku bei dviračiu nuomos paslaugas ir atsakinėti į dešimtis klientu skambučių per dieną. Sezonas prasidėjo audringai. Dar 2019 m. pavasarį pradėjome bendradarbiauti su CityBee ir remontuoti jų paspirtukus bei tiekti atsargines dalis paspirtukų remonto centrams ir susijusiems verslams. 

Šiuo metu mes turime pastovių klientų Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Džiaugiamės abipusiu bendradarbiavimu ir nuolat kartu dalinamės įžvalgomis apie paspirtukus, jų atsargines dalis, remonto klausimus bei galimus patobulinimus.

2019 m. gegužės mėn. UAB Homero tapo Askoll elektrinių dviračių ir motorolerių oficialiu importuotoju Lietuvoje. Deja, intensyvus 2019 metų grafikas neleido skirti pakankamai laiko šių elektrinių dviračių ir motorolerių populiarinimui. Šiandien savo nuomojame parke turime 3 elektrinius Askoll dviračius ir vieną elektrinį motorolerį. Testuojame ir išbandome šias transporto priemones tiek laisvalaikio metu, tiek profesionaliame naudojime (nuomojame dviračius ir motorolerį Wolt partneriams). Tikimės šią veiklą plėsti ir kitais metais pasiūlyti dar daugiau naujienų ne tik Wolt, bet ir kitoms maisto, siuntų ar panašioms įmonės, kurioms aktualus patikimas ir modernus transportas.

Per 2019 metus susipažinome su daug skirtingų verslų. Džiaugiamės galėdami pasiūlyti kokybiškas ir profesionalias elektrinių paspirtukų priežiūros ir remonto paslaugas ne tik žmonėms, bet ir įmonėms. Tiems, kam aktualu, siūlome ir ilgalaikės nuomos paslaugas su galimybe įtraukti ir pilną e-transporto aptarnavimą. Iki 2019 m. rugsėjo mėn. suremontavome virš 2000 elektrinių paspirtukų. To tikrai nebūtume padarę be mūsų šaunių kolegų Martyno, Laimono, Tomo ir Modesto. Ačiū Jiems!

Greta pagrindinės veiklos kūrėme naujus produktus ir idėjas, pradedant elektrinių paspirtukų papildomomis baterijomis, krovimosi stotelėmis, baterijų krovimosi automatais (ang. battery swap charging stations), atsarginių dalių projektavimu, 3D spausdinimu ir t.t. Dalis jų pasiekė mūsų klientus, kita dalis - dar procese.

2019 m. sezonas dar nesibaigė, bet atėjęs ruduo po truputį praneša apie artėjančią pabaigą. Neabejojame, kad su e-paspirtukais ir e-dviračiais važinėjančių bus ir lapkričio mėnesį (tarp kurių būsime ir mes :)). Artėjančiai žiemai idėjų turime daugiau nei laiko, tad dirbame toliau!

Tikime, kad didžioji dalis likote patenkinti mūsų paslaugomis, o jei ką ir nuvylėme tai tik dėl laiko stokos, kurią lėmė intensyvus sesonas. Džiaugiamės matydami sugrįžtančius klientus įsigyti vieno ar kito aksesuaro; jaučiamės maloniai, kai pasitikite mumis ir patikite savo paspirtukus į mūsų rankas. Visada smagu Jums patarti: nesvarbu ar ieškote atsarginės detalės, ar naujos transporto priemonės. 

Shift.lt ir Rentebike.lt įkurėjai Tomas ir Vytautas

Comments

Log in or register to post comments