10 rekomenduojamų priedų paspirtukams
   04/28/2021 23:44:58     Naujienos
10 rekomenduojamų priedų paspirtukams

10 rekomenduojamų priedų paspirtukams

1. Šalmas

Šalmas yra pagrindinė saugos priemonė, kurią turite turėti važiuodami paspirtuku ar dviračiu ir labai rekomenduojama visada ją dėvėti. Paspirtukų ratai yra labia maži ir atsitrenkus į labiau išsikišusią plytelę ar bortelį, ant užvažiavus ant smėlio, didelė tikimybė lėkti nuo paspirtuko, tad saugokite save ir savo galvą nuo sutrenkimo.

2. Atšvaitinė liemenė

Apsauginė liemenė yra nebrangus ir puikiai matomas drabužis. Ryškių spalvų, turi atspindinčias juostas ir yra dėvima ant jūsų drabužių viršaus.

Nors šios liemenės nėra pačios madingiausios, jos padarys jus labiau matomus automobiliams, todėl jas rekomenduojame važiuoti judresniais keliais ar sutemus. Paspirtukais lakstančius žmones tikrai sunku pastebėti, tad pridėkite sau saugumo ir būkite matomi!

 

 3. Akiniai

Akių apsauga yra būtina, kai važiuojate didesniu greičiu. Dulkės ir vabzdžiai gali lengvai sužeisti jūsų akis arba priversti nors trumpam užsimerkti - o tai gali sukelti pavojingą situaciją.

Akiniai nuo saulės gerai veikia kaip fizinė apsauga, taip pat padeda geriau matyti, kai saulė yra ryškiausia. Važiuojant naktį taip pat naudingi skaidrūs arba fotochrominiai akiniai, kurie tampa skaidresni.

 

4. Užraktas

Užrakto įsigijimas yra labai svarbus norint apsaugoti savo paspirtuką nuo vagystės, jei jį paliksite be priežiūros viešoje vietoje bent kuriam laikui.

Yra daugybė spynų įvairiomis kainomis, įskaitant grandinines, kabelius ir U formos spynas. Kai kurios spynos yra saugesnės nei kitos. Pavyzdžiui, kabelių spynas galima lengvai nukirpti, o U formos spynos yra saugiausios. Tiesa geros spynos kaina gali nesunkiai viršyti ir 100e kainą. Bet dažnu atveju užtenka ir paprasto torso, jei paspirtuką paliksite prirakintą tiek kelioms minutėms.

 

5. Šviestuvas

Tinkamas priekinis žibintas yra būtinas norint matyti ir būti matomam tamsiu paros metu. Daugelyje elektrinių paspirtukų yra silpni ar žemai sumontuoti žibintai, kurie gerai neapšviečia kelio.

Ryškus pritvirtinamas priekinis žibintas gali padaryti didžiulį pokytį važiuojant naktį - šviesa ne tik padeda geriau matyti kelią, bet ir jus tampat geriau matomas kitoms kelyje esančioms transporto priemonėms.

 

6. Telefono laikiklis

Telefono laikikliai yra labai naudingi važiuojant. Nesvarbu, ar jums reikia laikytis GPS nurodymų, ar patikrinti pranešimą, galite tai padaryti saugiai, nepaleisdami elektrinio paspirtuko vairo ir rizikuodami nemaloniai nukristi.

Telefono laikikliai montuojami ant paspirtukų vairo ir tvirtai apspaudę laiko telefoną, kad jis būtų vietoje.

 

7. Krepšys

Kitas mėgstamiausias elektrinių paspirtukų aksesuaras yra daiktadėžė ar krepšys. Kadangi mes visada turime keletą daiktų, kuriuos norisi kur nors įsidėti, mažas paspirtuko krepšys visada pravers. Įkroviklis,  užraktas, telefonas, piniginė ar nedidelis vandens butelis, bus tikrai šaunu jei turėsite kur visą susidėti.

8. Pripūtimo adapteris

Padangų ventilio prailginimas ar adapteris. Daugelyje elektrinių paspirtukų yra ventiliai, yra per trumpi, todėl prie jų sunku prieiti ir pripūsti naudojant standartines pompas ar kompresorius. Kaip pavyzdys yra Xiaomi paspirtukų priekinis ratas, kur ventilis yra tiesiog pasislėpęs ratlankyje ir degalinėje jo pripūsti tiesiog neįmanoma. Čia pilnai problemą išspręs pripūtimo adapteris.

Jei turite kietų (beorių) padangų, tuomet jums nereikia jaudintis dėl šio priedo.

 

9. Pompa

Visada rekomenduojama patikrinti ir palaikyti teisingą oro slėgį padangose. Populiariausi paspirtukai, tokie kaip „Xiaomi M365“, „PRO ant 1S“ ir kiti „Xiaomi“ paspirtukų modeliai turi problemą, kad dažnai prakiūra padangos, taip 80-90proc atsitinka dėl nepakankamo slėgio padangose. Rekomenduojama palaikyti 4-5 barų būtent Xiaomi modeliuose, kituose paspirtukuose užtenka ir 3bar. Taigi, tai tikrai puiku, tada kiekvieną savaitę galite patikrinti savo padangų slėgį naudodami savo pompą. Yra įprastos ir elektrinės, akumuliatorinės, kaip „Xiaomi akumuliatorinė pompą“ , kuri yra gana kompaktiška ir tikrai puiki paspirtukų padangų slėgiui prižiūrėti.

10. Vairas vaikui

Tai draudžiama ir nerekomenduojama vežti vaiką su paspirtukų, bet tai tikrai populiarus ir dažnai perkamas aksesuaras, nes visi vaikai mėgsta važiuoti kartu su savo tėvais, o ir daugybė žmonių juo naudojasi paspirtukais kaip pagrindine transporto priemone mieste nuveždami vaiką į darželį. Jei tikrai norite vežiotis vaiką, tai būtinai bent šalmą nupirkite.

 

Mūsų parduodami priedai ir aksesuarai paspirtukams.

Comments

Log in or register to post comments